خرما را می توان تازه از آنجا که از درختان نخل برداشت می شود ، تازه میل کرد و یا سال ها خشک و ذخیره می شود. هنگامی که خرما در کیسه های پلاستیکی خشک و بسته بندی می شود ، آنها تمایل به تولید یک شربت شیرین دارند که خرما را مرطوب و خوشمزه می کند.
خرما برهی
یکی از معروف ترین انواع خرما است که دارای گوشتی غلیظ و طعم غنی است. هنگام خوردن تازه به جای خشک شدن ، خوشمزه تر است.
توری
Thory یا Thuri در الجزایر مشهور است و دارای پوستی بسیار چروک و قهوه ای تا قرمز است. معمولاً پر از آجیل است.
حلوا
Halawy ، Halawy یا Halwa ، نوعی خرما بسیار شیرین است که به اندازه کوچک و بسیار نرم است ، و نام آن را داده است که به معنی "شیرین" است.
مدجول
Medjool ، Medjul یا Madjool یک خرما نرم و شیرین با بافت فیبری و پوستی است که از رنگ کهربا تا قرمز مایل به قهوه ای برخوردار است. این گیاه در فلسطین ، مراکش ، عربستان سعودی و اردن پرورش یافته است.
خدروی
خدراوی یا خدرویی یک خرما به رنگ نارنجی قهوه ای تا قهوه ای روشن است که در بافت و طعم یکی از بهترین ها به حساب می آید و هنگام خوردن تازه از آن بسیار مناسب است.
دگلت نور
Deglet Noor "Date of the Light" را انتخاب کرده و نام آن را گرفته است زیرا مرکز خرما هنگام غروب خورشید طلایی یا روشن به نظر می رسد. شیرین و نیمه خشک است.
- ۹۹/۰۲/۲۰