خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

  • ۱
  • ۰

انواع خرماهای موجود


خرما را می توان تازه از آنجا که از درختان نخل برداشت می شود ، تازه میل کرد و یا سال ها خشک و ذخیره می شود. هنگامی که خرما در کیسه های پلاستیکی خشک و بسته بندی می شود ، آنها تمایل به تولید یک شربت شیرین دارند که خرما را مرطوب و خوشمزه می کند.

 

خرما


 


خرما برهی

یکی از معروف ترین انواع خرما است که دارای گوشتی غلیظ و طعم غنی است. هنگام خوردن تازه به جای خشک شدن ، خوشمزه تر است.

 


توری

Thory یا Thuri در الجزایر مشهور است و دارای پوستی بسیار چروک و قهوه ای تا قرمز است. معمولاً پر از آجیل است.

 

 

حلوا

Halawy ، Halawy یا Halwa ، نوعی خرما بسیار شیرین است که به اندازه کوچک و بسیار نرم است ، و نام آن را داده است که به معنی "شیرین" است.

 


مدجول

Medjool ، Medjul یا Madjool یک خرما نرم و شیرین با بافت فیبری و پوستی است که از رنگ کهربا تا قرمز مایل به قهوه ای برخوردار است. این گیاه در فلسطین ، مراکش ، عربستان سعودی و اردن پرورش یافته است.

 


خدروی

خدراوی یا خدرویی یک خرما به رنگ نارنجی قهوه ای تا قهوه ای روشن است که در بافت و طعم یکی از بهترین ها به حساب می آید و هنگام خوردن تازه از آن بسیار مناسب است.

 


دگلت نور

Deglet Noor "Date of the Light" را انتخاب کرده و نام آن را گرفته است زیرا مرکز خرما هنگام غروب خورشید طلایی یا روشن به نظر می رسد. شیرین و نیمه خشک است.

 

قدس آنلاین

  • ۹۹/۰۲/۲۰

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی