سلام به همه دوستان عزیز
نمیدونم شما در مورد انواع خرماهای ایرانی میدونید یا نه...
اما باید بهتون بگم که ما ایرانیا یه خرمای خوشمزه داریم به تام خرما مضافتی که یه سریا اونو به عنوان خرما رطب هم میشناسن (اما در واقع رطب اسمی هست که برای خرما های تازه و نرم گفته میشه... مرحله قبل رطب، خارک هست که تقریبا این مرحله نارس هست و قند کمتری داره و در آخرین مرحله هم تبدیل به خرما میشه که دیگه خیلی شیرینه و کاملا دیگه میرسه)
راجبه این خرما مضافتی میگفتم. خرما مضافتی در بعضی کشورا به نام خرما کیمیا میشناسنش... (احتمالا زمان صادرات به اون کشورا، اولین کسی که وارد کرده با نام کیمیا صادر کرده که الان اونو به کیمیا میشناسن)
این خرمای کیمیا خیلی معروفم هست و اکثر کشورها که میخرن، اونو به عنوان یک خرما قیمت پایین برای مردمشون میخرن.
لینکای پایین شاید بتونه بهتر کمک کنه در مورد ای خرما ها بدونید:
https://basketbulk.com/product-category/dates-fruit/kimia-dates/
https://en.wikipedia.org/wiki/Mazafati
- ۹۹/۱۱/۰۶