درسته که خرما میوه بسیار مغذی و خوشمزه ای هست و سرشار از ویتامین های مختلف، اما ممکنه برخی افراد هم نسبت به این میوه آلرژی داشته باشن و از خودشون حساسیت هایی رو نشون بدن:
حساسیت خرما در جهان نوعی حساسیت غذایی محسوب می شود و برخی از مصرف کنندگان خرما به آن حساسیت دارند. مطالعات نشان می دهد که افراد مستعد، واکنش های آلرژیک و گوارشی متفاوتی نسبت به مواد پروتئینی مختلف در عصاره خرما نشان می دهند. همچنین گرده نخل خرما نیز به عنوان نوعی حساسیت تنفسی شناخته می شود.
Date Allergy in the world are considered as a type of food allergy, and some of consumers of this valuable fruit allergy to it. The site allergens Material of date sensitivity is “Pho d 2”. Studies show that susceptible people show different allergic and digestive reactions to various protein substances in the date extract. Also, pollen dates palm is also identified as a type of respiratory allergy.
حساسیت به خرما
واکنش های آلرژیک به خرما معمولاً شامل خارش دهان و گلو ، خارش ، قرمزی و تورم لب ها است که معمولاً حدود ۵ تا ۱۵ دقیقه پس از خوردن میوه رخ می دهد. این واکنش ها ممکن است بعد از حدود ۱۵ تا حدود یک ساعت تکرار شوند.
یک فرد حساس به خرما ممکن است پس از مصرف خرما کهیر و اگزما داشته باشد.
اگر علائم حساسیتی به خرما توسط پزشک آسم و حساسیت ثابت شد ، بهتر است از خوردن خود خرما یا غذاهای حاوی آن خودداری کنید!
افراد حساس باید در مصرف آب میوه ها ، به ویژه آب میوه های مخلوط ، مراقب باشند. مقدار کمی عصاره خرما در این آب میوه ها ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک در فرد شود.
اگر فردی به یکی انواع خرما حساسیت دارد، احتمال واکنش های حساسیت زا به سایر انواع خرما بسیار زیاد است!
- ۰۰/۰۵/۲۰