خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

  • ۱
  • ۰

خرما مضافتی یا همان خرما رطب مضافتی، در ایران طرفدار بسیار زیادی دارد. این خرما در جنوب ایران کشت میشود و خواستگاه اصلی آن در استان کرمان و شهر بم است. این خرما خیلی شیرین و خوشمزه است و در ماه رمضان هم بسیار مورد استفاده قرار میگیرد (به خاطر قند بالای آن).

این خرما جزو خرما های تازه حساب میشود و میتوان به جای قند در کنار چای مصرف گردد، البته پزشکاه جدیدا میگویند همراه چای خرما مصرف نکنید(منبع) اما باز هم تصمیم با خود شماست!

توجه شمارا به قسمتی از یک مقاله خارجی جلب میکنم:

 

Iran Mazafati Dates, also this dates is called "Bam Dates / mazafati dates bam" because mostly cultivated in Bam City and its surrounding villages, Jiroft, Narmashir, Bravat (Bara). The quality of the dates planted in Bam is not comparable to other places in which it is planted.

Of course, the name of this date has another writing models, such as: (Mozafati , Rotab and Rutab Mazafati dates

 

 

 

 

  • ۰۰/۰۱/۰۳

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی