خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

خرما های با کیفیت ایران

خرمای های ایران انواع مختلفی دارد

  • ۱
  • ۰

خرمای رطب چیست؟

رطب
 
خرما رطب فوق العاده نرم و شیرین است. این بهترین مرحله برای برداشت خرما (7 تا 8 هفته پس از مرحله خل) است. طلای رنگ و بسیار نرم با طعم شیرین کارامل ، فقط در دهانتان ذوب می شود! جایگزین مناسب برای غذاهای شیرین است.

بافت و مشخصات طعم مرحله رطب نیز از بافت نرم و نیمه خشک و نرم با طعم کاملی کاملی (Medjools) استفاده نمی شود. میزان رطوبت این تاریخ در مرحله Rotab 35٪ -40٪ است. این نوعی است که اغلب با قهوه سنتی عربی مصرف می شود. پر از مواد مغذی ، مانند هر تاریخ ، حاوی 70٪ قندهای سرشار از انرژی طبیعی است. این نژاد خرما به بهترین وجه مستقیم از یخچال نگهداری و مصرف می شود.
خرمای رطب فقط در ماه سپتامبر برداشت و ارسال می شود.
 
 
 توصیه های ذخیره سازی و نگهداری خرما

توصیه می کنیم میوه را در یخچال خنک تا دمای یخ زده نگهداری کنید. در صورت یخ زدگی ، این میوه تا 12 ماه ماندگاری دارد.
  • ۹۹/۰۲/۲۰

نظرات (۱)

خرمای رطب مضافتی ایران یکی از خوشمزه ترین خرماهای موجود تو ایران هست

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی